fbpx

Meet the team!

M72 Design er startet af Christoffer Hviid Poulsen og Martin Quade som begge har rådgivet og udført freelance opgaver i mange år. Vi har sammen mere end 25 års branche erfaring og sidder klar til at give dig gode råd om IT og design.
Om M72 Design
M72 Design er et marketing og designbureau med kunder indenfor en bred vifte af fagområder. Vi tilbyder bl.a. startpakker til iværksættere, skræddersyede koncepter til små og mellemstore virksomheder samt moduler til de etablerede virksomheders hjemmesider og intranet. Vores virksomhed bygger på filosofien om, at fremgang opnåes gennem teamwork sammen med vores kunder.
Vores styrke
Vores største styrke er produkter i høj kvalitet med et højt æstetisk niveau. Vi samarbejder med dygtige specialister som alle er med til at udarbejde det bedst mulige materiale til vores kunder.

M72 hjælper dig med at blive bemærket. Vi har hjulpet mange i samme situation som dig. Har du spørgsmål eller ønsker du gerne vil have os til at tage et kig på, er du velkommen til at sende os en besked. Vi ser frem til at høre fra dig!

M72 Aps
Engkrogen 13
DK-7400 Herning
   +45 89 80 03 99
   info@m72.dk
Vi brander dig!