Pakke

Få dit website up to date med en responsive løsning.

Med vores Web Design Pakke får dit brand en mobilvenlig hjemmeside. Over 50% af alle besøg er via smartphones eller tablets. Hos M72 Design kan vi skræddersy din hjemmeside så den fremstår funktionel og moderne og så den passer til dine forventninger og dine kunders krav.

Vi står for det hele
Vi tilbyder flere pakker og du kan både optimere på din eksisterende hjemmeside så den fremstår bedst muligt i forhold til søgemaskiner eller vi kan tilbyde dig en helt ny til fornuftige penge. Når du vælger en hjemmeside pakke, sørger vi for det hele. Vi registrerer dit domænenavn, hvis du ikke har ét og vi kan flytte din nuværende hjemmeside, hoste den og klargøre den så den er funktionsklar til aftalte dato. Derudover laver vi designet og sørger for at billeder og tekst kommer ind og stå de rigtige steder. Det eneste du skal gøre er at levere billeder og tekst. Du har desuden mulighed for selv at rette i tekst og billeder efterfølgende.
SEO optimering
Du kan også tilkøbe vores SEO optimeringspakke som består af 7 vigtige punkter vi gennemgår med dig og som vi efterfølgende implementere på din hjemmeside. Vi vil herefter løbende sørge for at din hjemmeside er bedst mulig optimeret.


Teenswear.dk
Pakke
HJTK.dk
Pakke
Heartbeatstudio.dk
Pakke
Classone.dk
Pakke
Papirgrossisten.dk
Pakke
Pludde.dk
Pakke
Wecon.dk
Pakke
Idolsonshirt.com
Pakke
Velo.dk
Pakke
Glocalcreatives.com
Pakke
Richs.dk
Pakke
Mseventy2.dk
Pakke

Kontakt

×

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os her, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!